Declaracions exclusives

Després de l'ensurt que ens va donar a tots, en Robert es recupera a marxes forçades de l'episodi de pèrdua parcial de consciència que va viure i de la intervenció que hores després se li va fer a l'hospital Clínic. El seu bon estat és la millor noticia de tot aquest afer i la valoració que poguem fer ha de començar per aquí ineludiblement.

Però no podem deixar de banda les circumstàncies dels fets, que molts companys han viscut com una experiència amargant. Segons la reconstrucció dels fets elaborada amb 14 fonts que han fet els operadors d'imatge, en Robert va trigar 45 minuts en ser atès per una ambulància i va passar un temps indeterminat sense la companyia de cap persona de TV3. La cadena de trucades i decisions és llarga i complexa, però la conclusió és que la lògica de la feina va estar per sobre de la lògica humana en alguns moments clau i va donar el resultat que coneixem.

El comitè d'empresa es va adreçar a Recursos Humans denunciant la situació en què es va veure en Robert i reclamant un protocol d'actuació clar per aquests casos. La resposta va consistir en afirmar que tot s'havia fet molt bé i que no cal cap protocol. És la prepotència que gasten habitualment, ells no s'equivoquen mai! Nosaltres volem apel.lar ara als únics que poden canviar les coses sense protocols ni ordres de caps: que la gent de la Redacció prenguem bona nota pel futur i que no deixem que ens passi mai més.

Comentaris

Anònim ha dit…
Robert, me n'alegro molt que estiguis millor. Una abraçada molt forta company i recupera't aviat que et trobem a faltar!

Albert Aguilera
Anònim ha dit…
En la "madriguera" del CEI (Magatzem de Rodatges) se echa de menos esa tranquilidad natural que siempre contagias entre este mar diario de prisas y nervios. 1saludo y con ganas de verte de nuevo entre nosotros

Jk Palencia
Anònim ha dit…
En trobada amb el Comitè d'empresa, el Cap de RR.HH. ha dit que en cap cas es pot deixar un company de feina en una situació com la que es va produir amb el Robert.
Anònim ha dit…
Ramon,me n'alegro que es reconegui que no tot es va fer perfectament.
Per cert, segur que aquest blog no havia tingut mai tantes visites.
Endavant Robert !!
Muray
Unknown ha dit…
Hola Robert!! Millora't aviat que encara t'haig de veure rodolar molt per la Redacció. Sos sustituta i fins avui no n'he sapigut rés del teu desmai. Salut i Força. Un petonas.

Mª Cristina Pérez (Secre de Redacció)
Anònim ha dit…
Espero que estiguis del tot recueprat a aquestes alçades o que et falti poquet!
Ànims que l'ensurt ja està!
Mireia Segú

Entrades populars d'aquest blog

Salvem la nostra professionalitat

Desmuntant el Sense Ficció

La vergonyosa conxorxa de Tatxo Benet i David Madí per vendre 8 documentals a TV3