CENTENARS DE TREBALLADORS DE TV3 ACOMIADEN MÒNICA TERRIBAS ENTRE APLAUDIMENTS

Prop de dos quarts de quatre d’avui, quan acabava el Telenotícies Migdia, i entre dos blocs d’aplaudiments de cinc minuts de duració, centenars de professionals de TV3 han expressat el seu suport i solidaritat amb la directora destituïda, Mònica Terribas. Durant l’acte, insòlit en els 28 anys de Televisió de Catalunya, se li ha agraït la seva proximitat, la defensa dels valors i del model de TV compartida amb els treballadors, la fermesa davant els atacs interessats i la seva capacitat d’implicació i, literalment, de “donar la cara” per l’empresa, que compleix una funció social insustituïble. I se li ha expressat que se l’enyorarà. Per la seva banda, Mònica Terribas ha lamentat haver de deixar la casa on ha estat tants anys i ha dit que no ha estat difícil defensar la plantilla de Tv3, i s’ha mostrat orgullosa d’haver-la representat quatre anys. Ha agraït particularment la col.laboració amb la cap d’Informatius, Rosa Marqueta, a qui li ha reconegut el mestratge professional. Finalment, ha animat els treballadors a mantenir el contacte amb la gent del carrer com a defensa davant de les crítiques externes. En una altra trobada al Centre de Programes, (CPA), Terribas ha reiterat els agraïments i ha lloat la capacitat de creació dels professionals. Sant Joan Despí, 27 d’abril de 2012

Comentaris

Josep Maria ha dit…
NOMÉS A INFORMATIUS

De veritat que no entenc tanta devoció.
Jo només veig que a TVC mai s'havia incomplert el conveni com mentre ella ha estat dirigint l'empresa. això el temps que hem tingut conveni que mai s'havia trigat tant a negociar-lo.
Tampoc he vist mai la graella de programació tan envaïda de productes foranis (sobretot en hores de màxima audiència).
Ni el CPA ha estat mai tan deprimit i desenfeinat que fa que els seus treballadors es vegin obligats a desembarcar al CEI.
Potser per tot això la salva d'aplaudiments es va fer "només a informatius"
Però alguns obliden massa sovint que TVC és molt més que els TNs
Anònim ha dit…
Al CPA també la van aplaudir. Veieu els videos.

A digition : SECCIONS.CALAIX.EDICIÓ.ADÉU MÒNICA.
Pere ha dit…
A fora : 7.451 firmes...

http://actuable.es/peticiones/salvem-monica-terribas-com-directora-tv3

http://www.change.org/es/peticiones/salvem-m%C3%B2nica-terribas-com-a-directora-de-tv3
Anònim ha dit…
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/05/02/catalunya/1335984931_667824.html
Arxiu ha dit…
Ja posats :

"En QUALSEVOL cas, ben aviat hi haurà maneres de comprovar les intencions dels nouvinguts. La primera d'elles, la manera com enfoquin el nomenament dels corresponents caps dels Serveis Informatius. Caldrà veure si compten amb professionals de les pròpies cases o si, al contrari, necessiten portar gent de fora. I, sobretot, caldrà veure si en aquests càrrecs hi situen persones que estiguin marcades en un sentit o en un altre".

Salvador Alsius, a :

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/opinio/vegem-que-fan-1757669
Pep ha dit…
Doncs ja s'ha vist la imaginació al triar Cap d'Informatius : un comissari polític a Catalunya Ràdio de l'època pujolista , que vigilarà i controlarà la informació amb criteris polítics, al gust del Govern.

Tornem a la televisió governamental.
CiU = PP.
Anònim ha dit…
Josep Maria, tu ho has dit : "jo només veig...". Cal mirar una mica més amunt, per entendre les coses.
L'incompliment del conveni és fàcil veure que li venia imposat de dalt, igual que la retallada de pressupost a la què es va oposar (i li ha costat el càrrec), que era una forma més de pressionar per fer-la fora.

Saber distingir entre el que no ens agrada i el pitjor és una forma d'intel.ligència. Perquè ara veuràs el que vindrà, i enyoraràs la Mònica.

Entrades populars d'aquest blog

Salvem la nostra professionalitat

Desmuntant el Sense Ficció

La vergonyosa conxorxa de Tatxo Benet i David Madí per vendre 8 documentals a TV3